Business

Der er mange forskellige måder at anskaffe sig et køretøj på, men nogle er dyrere end andre.

Virksomhed

Repeatly Leasing

Adresse

Langelinie Alle 47, 2100 København Ø

Telefon

+45 31 10 15 13

E-mail

info@repeatly.dk

Webside

https://www.repeatly.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. september

Ting du skal huske, når du skal lease din næste bil

Det kan være dyrt at eje egen bil og derfor er der kommet alternativer som eksempelvis leasing af biler. At lease en bil er blevet mere og mere populært de sidste par år, og flere og flere lejer deres bil fremfor at købe en. Repeatly.dk er et af de sites i Danmark, hvor du trygt og sikkert kan lease en bil. Hvis du gerne vil læse mere om at lease en bil, så kan du læse med her.

Hvad er leasing?

Man kan sige, at leasing kort sagt er leje af en bil. Så hvis du leaser en bil, så får du overdraget brugsretten i den aftalte periode. Men der er en række betingelser, som du skal overholde for at leje bilen. Du skal desuden ofte være over 21 år, for at kunne lease en bil. Til at starte med, så lægger du en udbetaling, som varierer alt efter, hvilken bil og forhandler du vælger. Dernæst betaler du en månedlig ydelse, som fortsætter hele leasingperioden.

En almindelig leasing perioder varer normalt fra mellem 24 til 36 måneder. Når man så vælger at indgå en leasingaftale, så bliver der beregnet en forventet restværdi på bilen efter endt periode. I løbet af leasingperioden betaler man så af på bilen plus registreringsafgift gennem den månedlige ydelse ned til restbeløbet. Når de 24 til 36 måneder er ophørt, så afleverer du bilen tilbage til forhandleren.

Troværdighed og sikkerhed

Der er rigtig meget tryghed og sikkerhed i forbindelse med leasing af en bil, og troværdighed er også en vigtig ting, når der indgås en aftale. Det er nemlig ikke svært at lease en brugt bil, men det kræver, at man får den rette rådgivning og leverandør, så man undgår at falde i en af de dyre faldgruber.

En af de faldgruber kunne eksempelvis være, at leasingselskabet går konkurs, så man står uden leasingbil lige pludselig. Derfor er det altid vigtigt, at man kigger grundigt på det selskab, der står bag leasing af bilen. En huskeregel er, at hvis du synes det lyder for godt til at være sandt, så skal du ikke tage imod tilbuddet.

Forsikring

Der kan ske et uheld eller skade på leasingbilen såvel som med din egen bil, og derfor er det vigtigt med forsikring på bilen. Ved Repeatly inkluderer alle leasingaftaler forsikring til priser, som man ikke kan få billigere selv. På den måde er man sikret, hvis uheldet skulle være ude. Hvis man ønsker det yderligere, så har man mulighed for at tilkøbe en udvidet teknisk forsikring af bilen, så man også sikre at teknikken virker uanset hvad.

Tjek kilometer

Det er også vigtigt, at man tjekker kilometer på leasingaftalen, da nogle aftaler har en bestemt kilometerbegrænsning. Hvis man overskrider den kilometerbegrænsning, så kan det hurtigt gå hen og blive en dyr leasingaftale. Men hos Repeatly får du fri kilometer i hele leasingperioden, så du slipper for at tænke over, om du overskrider en begrænsning eller ej. Så hvis leasing lyder som en god mulighed for dig, så er det bare med at komme i gang.