Business

Vi kender alle perioden, når man lige har fået fri og herefter har tusinde gøremål, der skal nås inden senere, hvor man kan smide benene op på sofaen og for alvor holde fyraften.

Virksomhed

FindMåltidskasse

Adresse

Klostergade 56C, 8000 Aarhus C

Webside

https://findmaaltidskasse.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Sådan håndterer du ulvetimen bedst

Den såkaldte ulvetime mellem klokken 16 og 18 er travl. Det er der, hvor børnene skal hentes, der skal handles ind, laves mad og fodres af. Det kan være to stressende timer, hvor alt skal times nøje, hvis ikke det skal ende i brok, gråd eller diskussioner. Især familier med små børn er bekendte med ulvetimen, hvor børnene er sultne og trætte, indtil de får noget mad.

Men maden kommer desværre ikke af sig selv, og der ligger altid en del arbejde i at få serveret et måltid, som hele familien – børn og voksne – vil værdsatte. Der skal lægges madplan, planlægges, handles ind og tilberedes, førend familien kan blive tilfredse. Heldigvis er der flere måder, hvorpå du kan afværge, at ulvetimen ender i kaos, men i stedet bliver et hyggeligt tidsrum, familien har sammen inden sengetid. En af disse måder er ved at bestille måltidskasser.

Undgå diskussioner inden spisetid med en måltidskasse

Der er flere fordele ved at vælge måltidskasser. Blandt andet sparer du dig selv for en del tid nede i supermarkedet. Denne tid kan du bruge på at komme hurtigere hjem og få gang i den kvalitetstid, som hele familien venter på. Du slipper dermed for at skulle handle ind sammen med resten af byen og opleve den stressede stemning, der ofte kan være sent på eftermiddagen i indkøbscentrene. I stedet får du leveret dine dagligvarer lige til døren, så du blot skal hjem og tilberede de udvalgte retter ud fra indholdets ofte enkle opskrifter. Du kan se de mange muligheder for måltidskasser på findmåltidskasse.dk og få inspiration til en lettere hverdag.

En måltidskasse indeholder fastsatte menuer og retter, og det betyder ligeledes, at du slipper for diskussionen med familien om, hvad der skal stå på menuen til aftensmad. Måltidskasserne indeholder nemlig udelukkende de råvarer, som skal bruges til de forskellige retter.

Til de fleste måltidskasser medfølger en nøje planlagt madplan for ugens dage, og det betyder ligeledes, at hele familien ved, hvad de skal forvente til aftensmaden. På den måde er der færre sure miner, da intet kan komme som en overraskelse. Oftest vil familien også finde det spændende at prøve måltidskasserne af. De indeholder som regel andre retter end de klassiske børnefamilieretter, og det gør derfor også, at I som familie kan udforske andre madverdener og eksperimentere med jeres egne retter.

Måltidskasser introducerer børn og voksne for nye retter

Har du kræsne børn, er dette ikke et problem. Mange måltidskasser henvender sig ligeledes til børn, og du kan vælge den type måltidskasse, som du mener, vil falde i bedst jord hjemme hos jer. Muligheden for at prøve nye og anderledes retter og smage er dog en god metode til at forebygge eller afhjælpe kræsenhed, da dine børn således dagligt præsenteres for noget nyt.

Børn bliver ofte for vante til ting, de kender, så jo tidligere du introducerer dem for nye råvarer og retter, jo nemmere kan du slippe af med kræsenhed. Måltidskasser er således en oplagt mulighed, hvis I som familie mangler inspiration i hverdagen eller bare gerne vil gøre hverdagen nemmere - særligt inden klokken nærmer sig aftensmadstid.