Business

Brugen af online lån er de seneste år eksploderet, og det har aldrig været nemmere at låne penge end nu.

Virksomhed

TjekLån

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjek-laan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. november

Flere og flere ser fordelene ved onlinelån

Basisbank i 2016 i gennemsnit 2700 nye kunder om måneden - og de er bestemt ikke den eneste bank, som har oplevet denne store vækst; 4 Finance havde i 2016 en omsætningsvækst på hele 56%. Det er altså klart, at onlinelån nu er en stor ting, som helt sikkert påvirker vores købskultur.

Hvad bliver online lån brugt til?

Det er ofte forbrugslån, som er engangslån af relativt lave beløb, der bliver lånt. Grunden til at folk låner pengene er meget forskellige, men der er flere gode grunde til at optage et lån.

Hvis du støder på et godt tilbud sidst på måneden, hvor pengene er små, kan du låne pengene og betale dem tilbage de følgende måneder. Det kan for eksempel være et køleskab eller en bil, du længe har kigget på. Så sparer du i teorien penge, idet du alligevel havde bestemt dig for at købe produktet til original pris.

Mange fordele ved online lån

Det er ikke for sjov, at flere og flere optager online lån. Det er hurtigt, let og man kan ofte bruge pengene med det samme.

Online lån har mange fordele idet, at det ikke har noget med din bank at gøre. Har du af en eller anden grund fået nej til at låne penge af banken, er det derfor ikke en dårlig idé at forsøge online. Der er nemlig ikke lige så strenge regler, som der er hos banken. Herudover går onlinelånene hurtigere igennem end banklån, så står du og skal bruge pengene med det samme, er onlinelån meget relevant for dig.

Det er lettere i den forstand, at du ikke skal til at lave en tid nede i en meget travl bankfilial og forklare dig selv. I stedet skal du bare udfylde nogle oplysninger online, og det kan altså gøres hjemmefra - så behøver slet ikke forlade sofaen.

Skab overblik

Det er vigtigt, man ikke bare tager det første og bedste lån, man støder på, men undersøger sagerne lidt. Prisen på at låne penge kan nemlig variere enormt meget hos diverse online banker. Her er det især renten, man skal være påpasselig med. Renten skifter meget og ofte er det kun en vejledende rentesats, der vises. Bestil derfor nogle forskellige lån hos forskellige udbydere og sammenlign prisen til sidst. På forskellige hjemmesider kan du sammenligne forskellige onlinelån fra Bank Norwegian, Basisbank, Ekspres Bank, samt mange andre.

Man skal også være opmærksom på, hvornår lånet skal være betalt tilbage. Hvis man ikke når at betale lånet ud, kommer der nemlig rykkergebyrer og flere renter - så bliver lånet hurtigt meget dyrt. I sidste ende kan du ende i RKI, og så bliver det meget sværere at optage lån i fremtiden. Sørg derfor for at betale i ordentlig tid.