Business

Det kan være værd at undersøge, om du er sikret de bedste muligheder hvad angår a-kasse og fagforening.

Virksomhed

Startpakke.com

Adresse

Borupvang 2b, 2750 Ballerup

Telefon

20758564

E-mail

kontakt@startpakke.com

Webside

https://startpakke.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. december

Får du det optimale ud af din a-kasse og fagforening?

Har du for nylig kigget dine poster i budgettet igennem? Måske er der nogle, du betaler alt for meget for i forhold til, hvad du bruger disse til, eller i forhold til hvad konkurrenter kan tilbyde. Det omfatter blandt andet:

– Mobilselskab

– Tv

– Internet

– A-kasse og fagforening

Det er alle poster, man bør kigge igennem engang i mellem. Og så kan man også være heldig at kunne spare lidt penge hver måned, hvis man finder nogle nye udbydere med billigere priser. Har du for eksempel set på, hvad du betaler for din a-kasse og fagforening i forhold til de andre, der er på markedet?

Se efter alternativer til nuværende a-kasse og fagforening

Først og fremmest bør du tage et kig på, hvad du får i din nuværende a-kasse og fagforening. Her skal du gøre op med dig selv, hvad dine behov er, og hvad der er vigtigt for dig. Det gælder både når du vil bruge fagforeningen i forbindelse med dit job, eller hvis du er/bliver arbejdsløs. Når du har fået overblik over det, kan du se på en oversigt over andre a-kasser og fagforeninger. Se nogle af de billigste a-kasser og fagforeninger her. På denne side kan du se, hvad forskellige a-kasser koster, og hvad de tilbyder.

Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, om de pågældende a-kasser og fagforeninger er tilpasset dit fagområde. De enkelte a-kasser og fagforeninger har nemlig en målgruppe, som de henvender sig til. Der er nogle, som er særligt specialiseret i enkelte fagområder, mens andre er for alle.

En a-kasse er en arbejdsløshedskasse, som kan hjælpe dig, hvis du skulle risikere at blive arbejdsløs. Her kan du få udbetalt dagpenge, mens du søger nyt job. En fagforening er behjælpelig med at informere om vilkår på arbejdsmarkedet såsom kontrakter efter funktionærloven.