Business

Er du bosat i Nørager, Himmerland eller Vesthimmerland og har noget tømrerarbejde, der skal ordnes?

Virksomhed

PB Byg & Montage

Adresse

Kragelundsvej 2, 9610 Nørager

Telefon

22 37 64 67

E-mail

kontakt@pbbyg-tag.dk

Webside

http://pbbyg-tag.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. april

Få lokal hjælp til dit tømrerarbejde

Det kræver måske mere professionel viden, hvis tømrerarbejdet skal udføres korrekt, hvorfor det kan være en god idé at kontakte en lokal tømrer. Du vil med større sandsynlighed blive sikret et kvalitetsrigt og flot resultat med hjælp fra en tømrer, der har omfangsrig viden inden for mange forskellige arbejdsopgaver.

Der bliver levet op til dine forventninger

Når du kontakter en tømrer, har du sikkert nogle forventninger til deres arbejde og resultatet af dette. Disse forventninger vil der blive gjort en stor indsats for, at de bliver levet op til. Gennem dialog og forventningsafstemning mellem dig og den lokale tømrer, vil I sammen komme tættere på et resultat, der vil blive udført til perfektion. De forskellige arbejdsopgaver, som du kan få udført vil være følgende:

- Algebehandling

- Tagmaling

- Tømrerarbejde

- Renovering

- Nyt tag

- Loftisolering

- Efterisolering

Algebehandling drejer sig om at fjerne plantebevoksning fra dit tag, så det kommer til at stå så godt som nyt. Det anbefales at få lavet sådan en behandling en gang om året. Yderligere inden for tagarbejde kan du få renoveret, tagmalet eller lagt helt nyt tag. Inden for generelt tømrerarbejde, vil ingen af dine arbejdsopgaver blive for små, store eller specielle at udføre for den lokale tømrer. Stor kundetilfredshed sættes i højsædet, hvorfor alle opgaver vil blive effektivt veludførte. Dine behov og ønsker vil altid blive medtaget i processen.

Hvordan får jeg et tilbud?

Få et tilbud af din lokale tømrer ved at udfylde navn, telefonnummer samt e-mail, så du kan blive kontaktet. Derudover skal du skrive en besked omhandlende dit byggeprojekt og tanker omkring dette. Hvis du ikke kan vente, kan du ringe med det samme på tlf. 22 37 64 67 eller sende en mail til kontakt@pbbyg-tag.dk, så du kan få hjælp, vejledning eller rådgivning samt et uforpligtende tilbud.