Business

Hvis du og din familie er på udkig efter et nyt hus, som mange andre familier i Danmark, så vil I hurtigt opleve, at der er mange muligheder.

Virksomhed

AUBO køkken & bad

Adresse

Vævervej 19-23, 7490 Aulum

Telefon

97 47 35 00

E-mail

aubo@aubo.dk

Webside

https://www.aubo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. juli

Disse rum har du brug for som børnefamilie

Alt efter prisklasse kan I vælge mellem mange forskellige huse, og derfor kan det rette valg pludseligt være endnu sværere at træffe. Derfor kan det være en god idé, at man sammen sætter sig ned for at snakke om, hvad der skal ned- og opprioriteres, så man kan finde det perfekte hus til familien.

Mangler I inspiration til, hvad I egentligt skal lede efter, eller er I forvirrede over, hvordan I skal komme skridtet tættere på jeres nye hus – så læs med herunder for at blive meget klogere på, hvilke rum man bør have som børnefamilie.

Det kan være en stor fordel at have mere end ét toilet

Når børnene er små, behøver 2 toiletter ikke at være øverst på prioriteringslisten, men ligeså snart de bliver ældre og kommer nærmere teenagealderen, så vil du prise dig lykkelig over at have 2 toiletter.

Ved at have 2 toiletter kan I nemlig undgå mange skænderier, og derved også komme hurtigere ud ad døren. Nogle vælger endda at prioritere 2 badeværelser, så børnene kan deles om et, og så forældrene har deres eget. At have 2 toiletter er også altid en fordel, hvis man får gæster på besøg – især hvis de også overnatter.

Et stort bryggers er uundværligt

I en børnefamilie kommer der automatisk hurtigt meget vasketøj, og derfor er et stort bryggers også uundværligt. I et stort bryggers har du muligheden for at gemme vaskemaskine og tørretumbler væk, hvilket er en stor fordel, så man næsten ikke hører dem, når de er i gang, mens man i et bryggers også kan gemme vasketøjet væk. Der vil altså både være plads til det beskidte vasketøj, mens det også er muligt at hænge det nyvaskede tøj op, uden at det skal stå og fylde i køkkenet eller stuen.

I et bryggers har man typisk også en ekstra vask, hvilket er smart, hvis børnene har fritidsinteresser, hvor sko og tøj bliver beskidt, mens en ekstra vask også kan være praktisk, hvis man har kæledyr eller lignende, hvor man ikke ønsker at bruge vasken i køkkenet.

Sørg for at indgangen har en stor garderobe

Når hele familien kommer hjem på én gang, så vil man hurtigt føle, at der ikke er særlig meget plads i indgangen. At have en stor og rummelig indgang kan derfor også være at foretrække som børnefamilie – især hvis man hver især har mange jakker og sko. Når man har en stor garderobe, kan man gemme meget af overtøjet og mange af skoene væk, så man ikke bliver mødt med rod som det første, når man kommer ind i jeres hus. I en stor indgang har man muligvis også muligheden for at have en bænk eller nogle stole, hvor man uden problemer kan sidde og få sine sko på, mens der samtidigt også er plads til resten af familien.