Business

De seneste år er det blevet billigere og billigere at være bilejer i Danmark.

Virksomhed

Bilhandel.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Danske biler har aldrig været billigere

Danmark bliver tit skudt i skoene, at det er et endda meget dyrt land at være bilejer i. Men selvom afgifterne stadig er i den høje ende i forhold til andre lande, så er det dog blevet stadig billigere at være bilejer herhjemme.

Faktisk har det aldrig været billigere at være bilejer, end det er lige nu.

Det er især de seneste tre års omlægninger af bilafgifter, der har gjort det billigere, men der er også andre faktorer, der spiller ind.

Biler er generelt blevet meget mere brændstoføkonomiske, og det betyder, at man som bilejer ikke skal bruge lige så mange penge på benzin. Priserne på benzin i sig selv er rimeligt stabile, men bilfabrikanterne bliver bedre og bedre til at fremstille biler, der ikke har det samme behov for brændstof, så de kan køre længere på literen.

Desuden er renterne på billån også meget billige i øjeblikket i forhold til tidligere. Det betyder, at der er flere, der har råd til at optage lån til at købe en bil, og det er blevet billigere at afdrage på lånene.

Det er især de tungere og mere luksuriøse biler i den højere ende af prisklassen, der er blevet billigere at få fingrene i.

Hvis du vil udnytte den fordelagtige periode for bilinvesteringer lige nu, så er det bare om at slå til. Der findes masser af bilsites, hvor du kan få overblikket over alle biler til salg og samtidig få fingrene i din drømmebil. Det kan for eksempelvis være på Bilhandel.dk.

På sites som Bilhandel.dk kan du også få et overblik over brugte biler til salg fra både professionelle såvel som private forhandlere, hvis du ikke føler, at du er klar til at investere i en helt ny bil. En brugt bil kan være en rigtig god mulighed, hvis du for eksempel er interesseret i de lidt dyrere biler.