Business

Udendørs belægning i beton kommer med forskellige funktioner og former, men fælles for alle belægningstyperne er, at de kan bidrage til at give din ejendoms udearealer et flot æstetisk præg og en funktionel natur.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Bliv skarp på belægning af udendørsarealerne

Der findes forskellige flise- og belægningsløsninger, hvad enten det drejer sig om indkørslen, terrassen, havestien, drivhusbunden med videre, og hvis du læser med her, kan du blive klogere på dine muligheder, hvad angår belægning samt nødvendigheden ved en solid kantsikring i forbindelse med anlægningsarbejdet.

Muligheder

Der findes naturligvis forskellige flise- og belægningstyper til forskellige formål, idet der er forskel på, om du eksempelvis skal anlægge en terrasse eller en indkørsel. Terrasse- og havefliser er tiltænkt er overordnet relativt store i størrelsen, hvilket blandt andet sikrer en stor målenøjagtighed. Fliser til indkørslen bør have en lidt større tykkelse, da de skal kunne bære en del mere vægt. Fliserne kommer i mange forskellige udformninger, hvorfor der er god mulighed for at slippe kreativiteten løs.

Ønsker du endnu mere dekorative løsninger, kan du passende anlægge specielle belægningssten, som kan kombineres på mange flere måder. Alternativt kan du også anlægge græsarmering, som tilbyder et flot og naturligt farvelspil samt bæredygtighed gennem naturlig dræning.

Effektiv kantsikring og andre forhold

Det er utroligt vigtigt, at du sørger for at kantsikre belægningsarealet solidt. Kantsikring sker ved anlægningen af kantafgrænsende sten, som sørger for at holde sammen på belægningen med en tilsvarende længere levetid. Kantblokkene bruges både ved afgræsning af bede eller støttemure, men de er især vigtige i forbindelse med indkørsler, da de mindsker risikoen for kørespor. Hvis du følger linket her, kan du finde et udvalg af de populære herregårdsblokke eller kantblokke med slået kant.

De forskellige løsninger fordrer forskellige overvejelser, men som udgangspunkt bør du også altid være opmærksom på at skabe et stabilt fundament for belægningen med grus og beton. Ligeledes bør der være en overfladehældning ift. vandafledning.