Business

Der er kæmpe vækst inden for anlægsgartner-branchen.Der er kæmpe vækst inden for anlægsgartner-branchen.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Anlægsgartnere i vækst

Det skyldes især, at flere mennesker ikke selv gider stå for at ordne deres haver, og der bliver fortsat bygget mange nye projekter herhjemme.

Massiv udvikling inden for udstyret

Der er sket en kæmpe udvikling inden for teknologi på alle områder i samfundet. Det gør sig også gældende for anlægsgartnere og landbruget, hvor man har fået en masse nye havemaskiner, der gør arbejdet lettere og hurtigere. Begge dele er vigtigt, når man har en forretning, da man på den måde kan skaffe flere kunder.

Det rette udstyr er en af de store årsager til, at hver anlægsgartner kan nå flere arbejdsopgaver og dermed også kan tjene flere penge.

Et eksempel her er, at du kan få en bagtipsskovl til en traktor, og på den måde kan du nemt flytte noget fra et sted til et andet. En af de helt store fordele er her, at du kan lukke den af, når du kører med den. På den måde falder der ingenting ud af skovlen. Se mere her. Det er ikke alt udvikling, som er kæmpe teknologiske fremskridt. Mange ting er en smartere måde at gøre noget på.

Hvad bringer fremtiden?

Det er altid svært at sige, hvad der sker i fremtiden, men lige nu ser det ud til, at udviklingen fortsætter. Der er gang i hjulene, og der bygges hele tiden nyt.

Anlægsbranchen bliver mere effektive, og dermed kan de også udvide. Det betyder også, at der kommer øget konkurrence de mange mindre anlægsgartnere i mellem. Vi ser en udvikling, hvor det hele bevæger sig hen til færre større firmaer.

En stor anlægsgartner-virksomhed har også bedre muligheder for at købe de bedste havemaskiner og dermed kan de lettere blive ved med at udvide.

Det bliver spændende at følge branchen i fremtiden.