Business

Det er ikke for sjov, at køkkenet bliver kaldt for hjemmets samlingspunkt. Det er her, at hvor man dagligt mødes på kryds og tværs, og hvor man bruger utrolig meget tid.

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

7 små smarte idéer til dit køkken

Vi bruger utrolig mange timer i køkkenet. Både til samvær og madlavning. Det bør derfor være et af de rum, du prioriterer højest i dit hjem. I denne artikel får du 7 små tips til, hvordan du forskønner dit køkken. Du kan bruge idéerne i et gammelt køkken eller blot lade dig inspirere, hvis du er i gang med en større køkkenrenovering. Mangler du en økonomisk saltvandsindsprøjtning til dit køkken, er det heldigvis muligt at låne helt op til 12.000 kr. hos Minifinans.dk.

1. Kogende vand i vandhanen

Den helt geniale erstatning for elkedlen er et apparat, der sidder under vasken og giver dig kogende vand direkte fra vandhanen. Det sparer faktisk strøm i forhold til en elkedel, og den vil give kogende vand på ingen tid. Derudover slipper du for at have elkedlen stående fremme og fylde.

2. Smart opbevaring til grydelåg og skærebrætter

Brug indersiden af dine skabslåger til at opbevare f.eks. skærebrætter eller grydelåg. Disse kan hurtigt komme til at rode i skabe og skuffer. Brug en læderrem og et lille stykke træ til at holde dem fast med. Du kan også lave en høj hylde med riller, hvor skærebrætterne kan stå.

3. Opbevaring af tørlager

Lav et system af opbevaringsbokse der passer til dine skuffer til varer som pasta, mel og havregryn. Du kan også vælge en mere dekorativ løsning med fine glaskrukker, hvis du vil have dem stående fremme. Brug en gammel labelmaskine eller print fine labels ud fra nettet.

4. Indbygget skærebræt

Få konstrueret et indbygget skærebræt i en af dine øverste skuffer. Således at når du åbner skuffen, trækker du faktisk et stort skærebræt ud. Det er især smart, hvis man ikke har så meget bordplads i køkkenet, men elsker at lave større madprojekter.

5. Tavlemaling

En sjov og dekorativ idé er at male en skabslåge eller en plade med tavlemaling. Brug tavlen til at skrive indkøbslister, lave madplan eller skrive opskriften på yndlingskagen.

6. Den moderne kogebog

Rigtig mange finder i dag deres opskrifter på nettet og diverse blogs. Anskaf en holder til ipad’en, så du kan følge opskriften, uden at den bliver våd, eller den er i vejen.

7. Krydderurter

Krydderurter i køkkenet er ikke kun lækkert til madlavningen, det er også smukt at se på. For et rustikt look kan du hænge krydderurterne i små metalspande i en vandrørslignende stang på væggen.