Filmen har sammen med Villy og monsterplaneten premiere i Løgstør

LØGSTØR: I Løgstør Bio kan man i denne uge præsentere de to nye film X-Men: Dark Phoenix og Villy og monsterplaneten.

X-Men: Dark Phoenix er historien om en af X-Men universets mest elskede karakterer, Jean Grey, og hendes forvandling til den ikoniske Dark Phoenix.

Under en redningsaktion i det ydre rum bliver Jean ramt af en ukendt kosmisk kræft, der forvandler hende til en af de mest magtfulde mutanter nogensinde. Jean kæmper med sine nye, ustabile kræfter, samtidigt med at hendes personlige dæmoner driver hende ud over kanten, splitter X-Men familien ad og truer al menneskelig eksistens.

X-Men: Dark Phoenix er den mest intense og følelsesladede X-Men film nogensinde. Det er kulminationen på 20 år i X-Men universet, hvor de kendte mutanter møder deres mest magtfulde fjende nogensinde – deres egen Jean Grey.

Den anden film, Villy og monsterplaneten, handler om, at Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib.

Hans redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet. Heldigvis er Villy ikke helt alene! Med sig har han Buck - en overlevelsesrobot - og sammen må de holde stand indtil redningsfartøjet kommer og henter dem.

Villy er heldigvis en nysgerrig dreng, man ikke sådan slår ud, og går straks i gang med at undersøge planeten - til stor frustration for Buck, der er sat i verden for at holde Villy ude af problemer.

Villy og Buck møder også rumvæsenet Flash, og sammen udforsker de den farverige planet, dens fauna, dens flora ... men også dens farer

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...