Organist og visesanger Asbjørn Høgholm kan høres på tirsdag 6. november

VINDBLÆS: På tirsdag den 6. november kl. 19.30 inviterer Vindblæs Kirke til viseaften med Asbjørn Høgholm.

Asbjørn Høgholm vil være kendt af mange i området som den ene af to organister i Løgstør-Aggersborg-Kornum-Løgsted Pastorat, men udover sit arbejde som organist, er Asbjørn også en dygtig visesanger, og det er i den egenskab, vi skal høre ham i Vindblæs Kirke denne aften.

Asbjørn har en lang repertoireliste over hyggelige og morsomme viser, men han har også mere alvorlige ting på repertoiret.

Asbjørn er desuden en dygtig og humoristisk fortæller, så der er lagt op til en hyggelig aften med både latter og eftertænksomhed, når Asbjørn pakker sin guitar og sine viser ud.

Viseaftenen byder på en blandet landhandel af både sjove og mere alvorlige viser. Asbjørn synger og akkompagnerer sig selv på guitar.

Vi får et bredt udvalg af viser, lige fra svenske Carl Michael Bellman, og den lige så svenske Evert Taube, til danske forfattere som Frank Jæger, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.

At visegenren spænder meget vidt bliver vi i øvrigt mindet om med tekster af Povl Dissing og Peter A.G. Nielsen.

Ind imellem vil der være fællessange, så man får tillige mulighed for at røre stemmebåndene.

Emnemæssigt fører viserne os langt omkring, lige fra stemningsfulde efterårsviser og en rejse med træskib og en rejse ud i rummet i et ikke nærmere defineret fartøj til spadsereture, som ender meget forskelligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...