Prisoverrækkelsen finder sted onsdag på Løgstør Park Hotel med et spændende program og er arrangeret af Jobcenter Vesthimmerland

VESTHIMMERLAND: Engagerede virksomheder og institutioner i Vesthimmerlands Kommune skal igen i år hyldes for deres indsats for at hjælpe borgere i gang på arbejdsmarkedet.

Prisoverrækkelsen finder sted på Løgstør Park Hotel med et spændende program og er arrangeret af Jobcenter Vesthimmerland.

- Det at inddrage hele virksomheden i en indsats for at hjælpe de borgere, der er på kanten af arbejdsmarkedet er unikt for Vesthimmerlands kommune, udtaler formanden for Beskæftigelsesudvalget Brian Christensen DF i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Vesthimmerlands Kommune har nu igennem en 10 års periode systematisk samarbejdet med de lokale virksomheder og institutioner og har til dato uddannet 280 virksomhedsmentorer. Denne indsats afspejler sig i et frugtbart samarbejde, der sikrer at der hele tiden er udvikling for den enkelte ledige på vej mod arbejdsmarkedet.

- Det at virksomhederne åbner dørene for de ledige betyder, at de over tid kan bevise deres værd og komme i betragtning til en ledig stilling. Og som arbejdsmarkedet ser ud lige nu, er der behov for alle hænder, siger Brian Christensen.

De nominerede til årets priser er følgende og uddeles i to kategorier. I kategorien ”Årets Mentor” er følgende nomineret.

Helene Rosenbeck, Park & Vej, adm. direktør Peter Frederiksen fra J-coating A/S i Aalestrup og værkstedsassistent Henrik Pedersen, Grundfos, Hvam.

I kategorien ”Årets virksomhed” er følgende nomineret: Imdex, Farsø, BOS A/S, Ranum, Vannerup Møbelfabrik, Farsø skole og SFO og GPV International A/S, Aars

Prisoverrækkelsen finder sted den 5. december 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...