Også gymnasiets piger var tæt på at kvalificere sig til DM-finalen i gymnasiefodbold

VESTHIMMERLAND: Klubfodbolden i Vesthimmerland udfolder sig pt. udelukkende fra serie 1 og nedefter, men når det gælder gymnasiefodbold er Vesthimmerland med helt fremme i Danmarks-eliten.

Det understregede fodbolddrengene fra Vesthimmerlands Gymnasium & Hf i denne uge, da de i overlegen stil sikrede sig en plads blandt landets otte bedste gymnasier, hvad angår fodbold.

På VHG vidste de på forhånd godt, at gymnasiet har et særdeles talentfuldt drengehold, men kun den største optimist kunne alligevel forudse, at holdet ville gå videre fra et stævne, som også talte gymnasier fra byer som Herning, Silkeborg og Viborg.

I den indledende pulje var VHG-drengene oppe imod Viborg, Tørring og Paderup (Randers). Modstandere, som efter tur blev besejret med hhv. 6-0, 1-0 og 2-0.

I semifinalen blev det til en sejr på 3-0 over Silkeborg, inden VHG-drengene i finalen satte trumf på med en sejr på hele 5-0.

VHG-holdets stamme består af spillere fra Aars IK, men holdet råder også over spillere fra Farsø, Kvik Simested, Løgstør, Vognsild, Viborg og Aalestrup. Alt i alt et utroligt homogent hold.

Fodboldpigerne fra Vesthimmerlands Gymnasium & Hf var snublende tæt på at følge drengene til DM.

De vandt deres puljekampe mod Viborg, Bjerringbro og Tørring med 4-0, 3-0 og 7-0 og spillede så 0-0 mod Silkeborg, hvilket var nok til at sikre dem førstepladsen i puljen.

I den afgørende finalekamp mod Herning om en plads ved DM, var kræfterne imidlertid sluppet op. Herning vandt med 2-0 og sikrede sig dermed DM-billetten.

Gymnasiestævnet blev afviklet på Aars IKs anlæg med Aars IK og centerleder, René Carøe, som værter.

En rolle, som Aars IKerne udfyldte til absolut topkarakter, forlyder dét.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...