Seks frivillige i Ældre Sagen sørger dog for, at alle føler sig trygge og får glæde af samværet.

LØGSTØR: Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark havde planlagt at holde Demensuge i uge 19. På grund af forsamlingsforbud er det desværre ikke muligt at holde arrangementer for at markere ugen og have demens på dagsordenen.

Ældre Sagen skulle have holdt Torsdagscafé (Demenscafé) 7. maj i Byens Hus i Løgstør. Demente og pårørende skulle have hygget sig med sang, kaffe, kage, oplæsning, motion til musik, konkurrencer, besøgshund osv. Der har nemlig været Torsdagscafé hver anden torsdag gennem de seneste 10 år.

Seks frivillige i Ældre Sagen sørger for, at alle føler sig trygge og får glæde af samværet.

- Vi håber på et glædeligt gensyn snart og sender en venlig tanke til alle, der lever en hverdag med demenssygdom tæt inde på livet. Jeg har sendt et sangønske til morgensang på DR med Phillip Faber. Her kan alle mødes og være sammen om sang, men hver for sig, udtaler Aase Lund, der er Demensansvarlig i Ældre Sagen i Løgstør og omegn.

Som Demensven og instruktør i Alzheimerforeningen kan Aase være med til at udbrede viden og nedbryde tabuer om demens ved at tilbyde et informationsmøde om demens.

Alle butikker, firmaer, virksomheder, foreninger osv. er meget velkommen til at henvende sig og få holdt et informationsmøde.

Derved bliver de klædt på til at kunne hjælpe og gøre livet lidt nemmere for mennesker med demens og deres pårørende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...