KONCERT: Die Herren spiller som led i Skyggebørns arbejde for børn og unge

LØGSTØR: En fyldt Løgstør Kirke nynnede eller gyngede forleden med til sange som In The Name Of Love, I Will Follow og andre klassikere fra irsk U2’s sangkatalog - her formidlet af det danske hyldestband Die Herren.

Sammen med organisationen Skyggebørn arrangerer Die Herren en række kirkekoncerter i Danmark i 2020, og hvor overskuddet fra billetindtægten går til Skyggebørns store arbejde for børn og unge i sorg.

Gennem samtalegrupper hjælper denne organisation børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker.

Børn der har mistet

Det kan være børn eller unge, som har mistet en forælder eller anden nær familie.

Men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge grupper ledet af kompetente fagfolk.

Gennem Skyggebørn møder børnene andre i samme situation som dem selv, og der skabes et rum, hvor børnene frit kan dele deres inderste tanker, som de måske ikke deler med andre i hverdagen.

Det kan være børn eller unge, som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge grupper ledet af kompetente fagfolk.

Skyggebørn

Gennem Skyggebørn møder børnene andre i samme situation som dem selv, og der skabes et rum, hvor børnene frit kan dele deres inderste tanker, som de måske ikke deler med andre i hverdagen

Foreløbig 13 byer i løbet af besøges i 2020 - herunder altså Løgstør.

Koncerterne afvikles i ”glædens, fordybelsens og kærlighedens” tegn, hvor der vil være plads til at komme rundt i forskellige sindsstemninger og følelser.

U2 rocken

Det er selvfølgelig en rockkoncert, hvor man til tider står op, klapper og synger, og til tider sidder ned med tid til eftertænksomhed, som blandingen af U2’s storladne hymner og den helt specielle atmosfære i kirkerne fremkalder.

Tilhørerne fik en lille rejse ind i U2 ´s religiøse tekstunivers og genhør med velkendte hits og sjældne perler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...