BOLD: Både Aars og Løgstør sender spillere til kredstævnet med henblik på videre udtagelse

HÅNDBOLD: Med to pige- og ikke færre end seks drengespillere er Aars HK klart bedst repræsenteret af de lokale håndboldklubber, når kredsens bedste unge håndboldspillere i U15-årgangen 18. og 19. januar er samlet til kredsstævne i Hobro Idrætscenter.

På pigeholdet skal Mathilde Sund og Agnethe Krogh fra Aars HK være med til at forsvare kreds 2’s farver.

Og hos drengene er de seks udtagne Aars-spillere Frederik Garsdahl Adamsen, Kasper Lopdrup Jensen, Marcus Ibsen, Nikolaj Laursen, Simon Holm Pedersen og Tobias Danielsen.

18. og 19. januar

Med på pigeholdet er fra det himmerlandske også Mie Kondrup, IK Vest og Laura Pedersen, Løgstør HK. Ellers domineres kredsholdene hovedsageligt af klubber som Skive FH, Thisted IK og HF Mors.

Kredsstævnet i Hobro 18. og 19. januar markerer den foreløbige afslutning på et talentforløb, der har været i gang siden august 2018.

Talentsamlinger

Ved kredsstævnet bliver talenterne fra Han Herred, Thy, Mors, Salling og Vesthimmerland matchet med jævnaldrende talenter fra de øvrige kredse under Dansk Håndbold Forbund.

Spillerne vil under stævnet blive observeret af talenttrænere fra Dansk Håndbold Forbund, og de bedste kan efterfølgende se frem til at blive udtaget til talenttræningen på landsplan.

Det indebærer i første omgang, at spillerne skal til tre talentsamlinger á fire dage og en fem dages sommerlejr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...