Hacker, After og Hellboy kan ses på lærredet i Lanternen

LØGSTØR: Tre nye film kan biografpublikummet i Løgstør se frem til i påsken.

Den første er After.

Filmen er baseret på Anna Todds bestsellerroman af samme navn, som startede som online fanfiction om musiker og tidligere One Direction medlem Harry Styles og blev en sensationel succes. Først på Wattpad.com og senere som bog.

I filmen følger vi Tessa (Josephine Langford), en dedikeret studerende, pligtopfyldende datter og loyal kæreste til sin high school sweetheart, der starter på sit første semester på college.

Bevæbnet med store ambitioner for sin fremtid, åbner hendes beskyttede verden sig i mødet med den mystiske Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), en tiltrækkende, mørk rebel, der får Tessa til at stille spørgsmålstegn ved alt det, hun troede, hun vidste om sig selv, og hvad hun gerne vil have ud af livet.

Den næste film er Hellboy.

Denne gang er Hellboy fanget mellem to verdener – den overnaturlige og den menneskelige. Han får til opgave at tage kampen op mod den skræmmende farlige troldkvinde Nimue Bloddronningen fra gammel tid.

Med Hellboy ser vi en ny skuespiller, David Harbour, i rollen som den røde dæmon, og samtidig rebootes film franchisen. At der er noget af arv at tage på sig efter Ron Pearlmans ikoniske præstation, er der ingen tvivl om, men fansene har taget rigtigt godt imod forandringen.

David Harbour, som fik sit internationale gennembrud i den populære tv-serie ’Stranger Things’, har måttet igennem noget af træningsprogram for at gøre sig klar til rollen – ’no pain no gain’ har været hans motto.

Hellboy er baseret på amerikaneren Mike Mignolas ’graphic novels’.

Den sidste af de tre nye på plakaten, er den danske film Hacker

Benjamin er 13 år og en dygtig hacker. Han bor på et bosted, fordi han mistede sin mor, da han var syv år, og aldrig har kendt sin far.

En dag opsøger to mænd fra Forsvarets Efterretningstjeneste Benjamin, fordi de har spottet en kvinde på en overvågningsvideo, som de mener, kan være hans mor.

Efter chokket har lagt sig, beslutter Benjamin sig for at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor. Han får hjælp af Savannah, der også bor på bostedet, og de finder hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke har været den, han troede, hun var, og at hun har været del af en hemmeligstemplet mission.

Da de hacker Forsvarets Efterretningstjeneste, opdager de, at Benjamin er en langt vigtigere brik i spillet om hans mors forsvinden, end han troede…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...