To filmveteraner er på lærredet

LØGSTØR: Løgstør Bio kan i løbet af den kommende uge præsentere de lokale biografgængere for tre nye film.

I den ene, ”Før Frosten”, spiller Jesper Christensen den altdominerende hovedrolle som en bonde i 19. århundrede, der står overfor et ubærligt valg.

Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe (Clara Rosager) bort. Det kaster familien ud i splittelse, hemmeligheder og mord.

En anden filmveteran, Clint Eastwood, kan fra torsdag opleves i filmen ”The Mule”.

Han spiller Earl, en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion.

Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre en bil fra punkt A til B. Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han dermed bliver narkokurér for et hårdkogt mexicansk narkokartel.

Efterhånden begynder Earls samvittighed dog at nage ham, og spørgsmålet er så, om han kan nå at vaske tavlen ren igen, før enten politiet eller narkokartellets bødler når at stille ham til regnskab for sine synder...

Ugens tredje nye film, Bumblebee, holder sit indtog i Løgstør Bio fra starten af den kommende uge.

Året er 1987, og Bumblebee er på flugt og skjuler sig på en skrotplads i en lille Californisk badeby.

Charlie (Hailee Steinfeld) finder den kamphærgede og ramponerede Bumblebee og får liv i bilen igen, og hun opdager snart, at det ikke er et helt almindelig Folkevogn, hun har fundet.

Travis Knight har instrueret og i filmens øvrige bærende roller ses Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr. Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow og Grace Dzienny.

”Bumblebee” er produceret af ”Transformers”-serie veteranerne Lorenzo di Bonaventura og Michael Bay sammen med Steven Spielberg, Brian Goldner og Mark Vahradian.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...