Mødregruppen, Vilde Rolf smadrer internettet og A Beautiful Boy kan ses i den kommende tid i Løgstør Bio

LØGSTØR: Den første film, som har premiere i Løgstør Bio i denne uge, er den danske film Mødregruppen.

I Hong Kong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed.

Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted hendes mand vil lede - hendes sydfynske hjemby.

Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe.

Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand. Den næste i rækken er tegnefilmen ”Vilde Rolf smadrer internettet”.

I filmen må videospilskurken Rolf og hans bedste ven, Vanilje von Schlick, forlade de trygge rammer i Litwaks spilarkade i et forsøg på at redde hendes spil, Sukkerchok.

Deres søgen fører dem ud på det store, uopdagede internet, hvor de må søge hjælp hos internettets beboere for at finde vej.

De får en virtuel hånd af Yesss, chefalgoritme og drivkraften hos det trendskabende videosite BuzzzTube, og Shank, en hårdkogt racerkører fra et brutalt bilspil kaldet Slaughter Race. Et sted, som Vanilje falder pladask for, så nu er Rolf bange for at miste den eneste ven, han nogensinde har haft.

Den sidste film, som præsenteres, har titlen A Beautiful Boy.

Filmens hovedperson er Nic på 18 år. Han er ved at færdiggøre High School og forbereder sig på at starte på College.

På overfladen er han en helt almindelig dreng, men i hemmelighed har Nic eksperimenteret med stoffer siden han var 12 år, og da han prøver methaamfetamin for første gang, går Nic på kort tid fra at være teenager til dybt afhængig stofmisbruger.

Hans far, David, er rådvild og må konfrontere sin egen del af ansvaret i sønnens misbrug og starter en sej kamp sammen med sin søn for at finde en vej ud af mørket.

Oscarnominerede Steve Carell og Timothée Chalamet spiller far og søn i en hudløs ærlig skildring af afhængighedens dybe afgrund, og hvordan det påvirker en hel familie.

Filmen er baseret på biografierne ”Beautiful Boy” af David Sheff og ”Tweak: Growing Up on Metahmphetamines” af Nic Sheff, og filmen er instrueret af Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...