Nye kandidater kan stadig nå at komme til inden generalforsamlingen 20. januar.

VESTHIMMERLAND: Signe Nøhr fra Hornum eller Per Nyborg fra Aars.

Det er indtil videre de to navne, der bliver at vælge imellem, når de konservative i Vesthimmerland 20. januar mødes for at vælge ny spidskandidat frem mod kommunalvalget i 2021.

- Vi har kørt en proces gennem det seneste halve år for at sikre, at vi fortsat har et stærkt hold i næste periode, og vi er stolte over, at vi mindst har to stærke personligheder, der er klar til at løfte arven som spidskandidat efter Knud Kristensen, lyder det i en pressemeddelelse forud for generalforsamlingen 20. januar fra vælgerforeningsformand Ilse Skadhauge.

Af pressemeddelsen fremgår det i øvrigt også, at den nuværende gruppeformand i byrådet, Henrik Dalgaard, fortsætter som byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti - men altså uden at kandidere til førstepladsen på kandidatlisten.

- Det har været vigtigt både for bestyrelsen og kandidaterne.

- Og for resten har vi har altid haft den tese, at ingen kan gøre det alene, men at vi kan som hold, betones dét.

Både Signe Nøhr og Per Nyborg er kendt fra den nuværende konservative byrådsgruppe.

Signe Nøhr er i gang med sin anden valgperiode, mens Per Nyborg blev valgt første gang for to år siden.

- De har begge det, der skal til for at kunne stå i spidsen for Vesthimmerland, og er begge typer der arbejder for det brede samarbejde.

- Om vi går benhårdt efter borgmesterposten må tiden vise, men vi vil med sikkerhed ind at have endnu større indflydelse på kommunens udvikling, end vi har i dag.

- Et endnu stærkere samarbejde med det borgerlige Vesthimmerland er en klar målsætning, og det er også vores gruppeformands oplevelse, at det er dér, vi på vej hen.

- Det skylder vi også vælgerne, hedder det i pressemeddelelsen fra Ilse Skadhauge på vegne af Det Konservative Folkeparti i Vesthimmerland.

Nye kandidater kan stadig nå at komme til inden generalforsamlingen 20. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...