Tidens Kunst afvikles i år for 14. gang i Messecenter Vesthimmerland, og igen i 2019 håber arrangørerne på, at omkring 1500 interesserede vil besøge udstillingen

AARS: Der må være et eller andet specielt ved ”Tidens Kunst” i Aars, når både kunstnere og publikum år efter år har lyst til at deltage.

Den konstatering gør Knud Erik Christensen, Kimbrernes Y’s Men’s Club i Aars, forud for endnu en udgave af kunstudstillingen i Messecenter Vesthimmerland - den 14. udstilling i rækken.

Ikke færre end 86 kunstnere samles i år fra 15. til 17. februar for at vise deres værker i Aars, og omkring 1500 gæster ventes at indfinde sig for at tage værkerne nærmere i øjesyn.

- Det er en fantastisk glæde at være arrangør for en kunstmesse, hvor efterspørgslen blandt kunstnerne er større, end rammerne tillader.

- Og så er det naturligvis også dejligt, at publikum bliver ved med at slutte op om arrangementet, noterer Knud Erik Christensen som formand for Tidens Kunst-udvalget i Y’s Men’s Clubben.

Tidens Kunst oplever ofte, at kunstnere holder en pause for senere at vende tilbage til udstillingen.

Dette gælder i år bl. a. for kunstmaler John Rubani, som i mere end 50 år har levet som kunstmaler.

I Danmark er han måske mest kendt for sine to malerier på Christiansborg.

Udstillerne på ”Tidens Kunst” kommer i øvrigt fra alle hjørner af Danmark.

Flere af kunstnerne kommer gerne år efter år, og der er gennem årene knyttet stærke bånd mellem en række af de faste udstillere.

Medlemmerne af Kimbrernes Y’s Men’s Club i Aars står på frivillig basis for opstillingen og nedtagningen af standene - og alt det andet praktiske med at organisere hele messen.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til humanitært arbejde både lokalt og internationalt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...