Desværre valgte kun otte at møde op til foredraget

LØGSTØR: Claus Madsen og Trine Bjerre fortalte om livstilssygdomme, kost og medicin i Lanternen forleden i foredraget ”Et liv i balance”.

Desværre deltog kun otte i foredrag, men dem, som kom, hørte, at omkring to ud af tre danskere over 16 år lider af én eller flere kroniske sygdomme. En af årsager er, at i nutidens moderne verden spiser vi anderledes, end vi gjorde i begyndelsen af 1900’erne, da fx fastfood ikke var på menuen.

Men selvom du laver din egen mad, er ingredienserne desværre ikke af samme kvalitet længere. Kød har en tendens til hovedsageligt at komme fra dyr, der fodres i en lade med foder i stedet for at spise græs på de åbne marker, og fisk som laks opdrættes i lukkede bassiner og fodres med fiskemel i stedet for at spise alger i dybhavene. Det har en enorm betydning for næringsværdien i maden og dermed i vores celler, væv og kroppe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...