Lørdag er der mulighed for at høre meget mere om planerne på havnen i Løgstør

Aarhus har Dokk1 - og Løgstør får snart Dok55.

Lørdag kan interesserede se og høre mere om planerne, når folkene bag Dok55-planerne inviterer til åbent hus i det gamle maskinværksted på havnen i Løgstør.

- Kort fortalt er Dok55 skabt med ønsket om at oprette en sundhedsplatform, der med sine sekundære effekter vil give noget til Løgstør og omegn. En netværksoplevelse - og en følelse af fællesskab imellem medlemmer og initiativtagere.

- Vi vil forsøge at skabe et træningsmiljø, hvor den funktionelle træning er kernen i huset. Og helt overordnet er det vores mål at skabe et fedt miljø, hvor der er plads til alle – ung som gammel, nybegynder eller rutineret – og hvor det bliver sjovt at træne og være sammen, forklarer en af initiativtagerne, Chris Hendriksen Severinsen, formand for Løgstør Idrætsforening.

Dok55-folkene sørger til lejligheden for at tænde op i grillen, og gæsterne på dagen kan også se frem til at få serveret ”lidt vådt” til.

Derudover byder dagens program på diverse aktiviteter for både børn og voksne: et malerhjørne for de yngste, boldspil på græsplænen, Stand Up Paddling og gratis træningssessioner for alle, der har lyst.

- Der vil være musik og god stemning dagen igennem, og vi glæder os til at vise huset frem og til at hilse på jer alle sammen, lyder det på forhånd fra Chris Hendriksen Severinsen.

Sidst på eftermiddagen vil der være vinsmagning med italienske vine på menuen, og så tændes der i øvrigt igen op i grillen.

Herefter vil der være socialt samvær og almindelig hygge frem til ved midnatstid.

- Men vi lukker og slukker kl. 00.00 i henhold til Covid-19 restriktionerne, garanterer Chris Hendriksen Severinsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...