I dag er der fem unge i gruppen, som mødes hver anden uge om tirsdagen

LØGSTØR: Onsdag den 24. januar 2019 var det 17 år siden, at familieterapeut Lis Nielsen startede en sorggruppe for teenagere.

Gruppen har til formål, at give børn og unge, der har mistet en forælder/søskende mulighed for at møde andre, der er i samme situation.

Gruppen havde fra starten til huse på 1. sal på Torvet i Løgstør i kommunens bygning, hvor ”Sund by butikken” dengang havde til huse. Da det startede, var det med økonomisk støtte fra netop ”Sund by butikken”, men i dag er det en forening, der står bag, og omfatter unge fra både Vesthimmerland og Jammerbugt kommuner.

I dag er der fem unge i gruppen, som mødes hver anden uge om tirsdagen fra kl. 17-20, hvor man snakker og hygger i de nye lokaler i sognehuset i Løgstør. Aktiviteterne er tilpasset efter de unges hverdagsliv, at sorgen bearbejdes.

Inden man skilles, spiser man sammen. Formålet med gruppen er, at ingen skal være alene med sorgen, men have mulighed at snakke med andre unge, som også har mistet et familiemedlem.

Foreningen har ansat Lis Nielsen, der selv som kun 12 årig mistede sin mor, til at lede møderne. Lis er uddannet sygeplejerske og familieterapeut fra Kempler Instituttet. Alle er velkommen til at være medlem af foreningen for kr. 250,00 om året eller til at støtte foreningen økonomisk med et engangsbeløb. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til foreningen eller Lis Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...