Vilsted Sø Løb finder sted 14. september - og ny distance er på programmet

VILSTED: Hvordan kan et fem års jubilæum fejres bedre end med en helmaraton rute, når det gælder Vilsted Sø Løb, Danmarks kønneste sø løb?

En løbsrute der ikke tidligere har været udbudt i et offentligt løb i Vesthimmerland, men lørdag 14. september 2019 er muligheden der og flere har allerede tilmeldt sig løbsruten, som Lions Club Løgstør sammen med en række lokale foreninger står for afviklingen af.

- Vi laver en række tiltag til dette års Vilsted Sø Løb som gør, at vi forventer deltagelse af omkring 1.400 løbere og gående. Vi skal have det sådan, at alle motionister vil kunne være med. Vi fastholder derfor vores gå-og løberuter på 4,5 + 13 + 21,2 km. Hertil kommer så sejtrækkeren hel maraton distancen på 42,4 km. Vi ser frem til den folkefest, der er på start-og mål pladsen ved Ranum Efterskole, siger Rasmus Gammelholm Pedersen, Løgstør, som er Lions Club Løgstørs tovholder på projektet.

- Med hundredevis af unge deltagere, som står over for at skulle vælge uddannelse, ser vi muligheden for en kobling mellem løb og uddannelsessted. Vi vil derfor forespørge uddannelsesinstitutioner i Vesthimmerland om at være med. De vil kunne opstille informationsboder i start-og målområdet. Her vil de unge og deres forældre kunne få et indtryk af, hvad der er af uddannelsesmuligheder i nærområdet. Et tiltag som Erhvervsskolerne Aars som de første bakker op om, siger Rasmus Gammelholm Pedersen.

- Efter fire års professionel afvikling af Vilsted Sø Løb glæder det mig, at vore hovedsponsorer Himmerland Forsikring og BDO Revision bakker op igen. Det gør en række lokale virksomheder og forretninger også. Derfor kan vi igen i år sikre vinderne af løbsruterne flotte præmier, god forplejning og ikke mindst medaljer i særklasse. Det med et nyt lokalt motiv med løbere foran Ranum Efterskole, kunstneren bag tegningen er Kirsten Lomborg, Lundby, Medaljen får et specielt design ved jubilæumsløbet i år.

- Vi glæder os til igen i år at kunne samarbejde med Ranum Multikulturhus, Ranum Efterskole, Ranum Borger-og Erhvervsforening, Vilsted Borgerforening og IK VEST om afviklingen. Vi er et stærkt team, som sammen løser opgaverne til mindste detalje, understreger Rasmus Gammelholm Pedersen, som selv stiller op til hel maraton ruten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...