165 løbere fra Vester Hornum snørede skoene til efterårsløb

VESTER HORNUM: Vejret viste sig fra sin helt fantastiske side, da Vester Hornum Løberne i weekenden inviterede til efterårsløb.

Det var formentlig en medvirkende årsag til, at hele 165 løbere stillede til start, fordelt med 23 på maratondistancen, 65 på halvmaraton og 77 på rundeløb - med mulighed for at løbe 5,3 km, 10,6 km eller 15,9 km.

Løberne blev sendt af sted forskudt, så der hele tiden var mange løbere ude på ruten.

Ruten førte løberne fra Vester Hornum Hallen ud omkring Gedsteddalen og Risevej, og mange løbere gav bagefter udtryk for, at det havde været en smuk rute.

Rigtig mange løbere oplevede det også som et ekstra "hep", at Randi på asfalten ude ved Gedsteddalen havde malet "god tur" og navnet på hver enkelt løber.

I depotet ved Vester Hornum Hallen kunne løberne tanke op med coca cola, saft, cacao, vand, noget sødt, noget saltet, forskellige slags frugt og masser af kage.

Fra kl. 12 blev der desuden serveret mad i form af rugbrød, franskbrød og boller med varm leverpostej og pålæg.

Også et tiltag, som høstede ros fra mange af løbsdeltagerne.

- I det hele taget er det som arrangør dejligt at høre, at deltagerne har nydt løbeturen, at depotet er helt i top, og at det er en super flot medalje, vi har fået fremstillet.

- Det er skønt at møde så mange glade og positive mennesker, som har haft en god dag i løbeskoene, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange har lyst til at stille op igen, når vi arrangerer forårsløb 16. marts, siger formand for Vester Hornum Løberne, Inge M. Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...