Slagelse Boligselskab glæder sig over det færdige resultat af samarbejdet med Scandi Byg

Efter en effektiv og hurtig byggeproces på kun 13 måneder har Scandi Byg i Løgstør netop afleveret de sidste af i alt 126 boliger til det nye boligområde Engdraget i Slagelse.

Det sker en måned før tid, hvilket blandt andet tilskrives Løgstør-virksomhedens industrielle byggemetode og et godt samarbejde mellem parterne i byggeriet.

Det er Slagelse Boligselskab, som er bygherre på projektet, og her glæder man sig nu over at kunne se det færdige resultat:

- Det har været et stort og spændende projekt for os at være en del af, og nu når vi ser det endelige resultat, er vi også rigtig glade for, at det blev en modulløsning, der vandt licitationen. Vi udbød i sin tid både færdige elementer og modulbyggeri, og dengang nåede vi frem til, at vi fik mest kvalitet for pengene ved denne byggeløsning, forklarer direktør i Slagelse Boligselskab, Arne Juul, og fortsætter:

- Undervejs i projektet er vi kun blevet klogere på de mange fordele, der følger med den innovative måde at bygge på. De 126 boliger er i moduler blevet produceret i Scandi Bygs produktionshaller i Løgstør, og det betyder dels, at byggeriet er foregået uden påvirkning af vind og vejr og dels, at det har været til meget begrænset gene for vores beboere, der flyttede ind i første etape.

Hos Scandi Byg glæder blandt andre projektleder Martin Andersson Kepp sig også over det gode samarbejde, og at projektet netop er veloverstået:

- Vi har fra begyndelsen sat god tid af til workshop, forventningsafstemning og diverse afklaringer, hvilket kombineret med en god og aktiv involvering fra bygherre har givet en rigtig god proces. Nu glæder vi os bare over at kunne se tilbage på et godt forløb og se boligerne på grunden, hvor de med deres stærke og dominerende arkitektur passer flot ind til naturen, lyder det fra Martin Andersson Kepp.

De 126 boliger i Engdraget i Slagelse kommer til at udgøre 20-25 procent af de i alt 500-600 moderne og nyopførte boliger, som bydelen Tidselbjerget med tiden kommer til at rumme.

Samtlige boliger, som er i størrelsen 89-113 kvadratmeter, er allerede udlejede til en god blanding af både singler, seniorer, par og børnefamilier, som alle ønsker at engagere sig i og tage medejerskab for bydelens sociale og bæredygtige udvikling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...