På Vester Hornum Skole har den sidste uge før påskeferien stået i skolefestens tegn.

VESTER HORNUM: På Vester Hornum Skole har den sidste uge før påskeferien stået i skolefestens tegn.

I år blev skolefesten afviklet under et Kim Larsen tema. Alle elever fra 0. til 9. klasse var inddelt i seks hold på tværs af klasserne, og hvert hold havde så til opgave at forberede et optrin med inspiration fra én af Kim Larsens velkendte sange. De forskellige indslag på scenen blev bundet sammen af replikskifter i en lille familie bestående af bedstefar, bedstemor og to børnebørn.

Aftenens program blev indledt af landsbyordningens børnehavebørn. Flot udklædte gav de den gas til tonerne af ”Køb bananer”.

Efterfølgende blev nogle af Kim Larsens mest kendte melodier blev dramatiseret, og samlet set var forestillingen i den grad et godt udtryk for elevernes og lærernes opfindsomhed. En af grupperne var eksempelvis taget udenbys for at lave en videofilm til melodien ”Langebro”. Et andet hold fortolkede teksten fra ”Strengeleg” osv.

Der var ingen ledige pladser til Kim Larsen forestillingen, som blev opført i Vester Hornum Hallen, og det hele blev rundet af med, at alle elever var på scenen, hvor de sammen sang ”Papirsklip”.

Herefter fortsatte skolefesten på skolen, hvor klasserne havde forberedt mange forskellige aktivitetsboder, mens skolens forældreforening servicere festdeltagerne med mad og drikkevarer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...