Annika Aakjær giver 10. marts koncert i ALFA i Aars

AARS: Oven på en vellykket Sanne Salomonsen-koncert midt i februar kan Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars søndag 10. marts byde på koncert på endnu en markant dansk sangerinde.

Sammen med sit orkester vil Annika Aakjær sætte punktum for årets lokale kulturuge, der forinden gerne skulle have budt på et væld af fantastiske, skæve, fantasifulde og storslåede kulturoplevelser for store og små.

Annika Aakjær gjorde sig så sent som i efteråret positivt bemærket i ”Toppen af Poppen”, hvor hun blandt andet fortolkede sange af Lis Sørensen, Pernille Rosendahl og Søren Sko.

Sangerinden har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster - og ikke mindst til at få folk til at grine af sine vittige betragtninger fra sit liv.

Har man været til en Annika Aakjær-koncert før, ved man, at hendes stærkt underholdende kommentarer til sangene i virkeligheden udgør halvdelen af showet.

Gennem årene har hun modtaget flere priser for sine udgivelser, men hendes talent har mange facetter. Hun har eksempelvis spillet rollen som Daimi i filmen ”Dirch”. Hun spillede professor Piil i julekalenderen ”Julestjerner”, hvortil hun også har skrevet titelmelodien, og på teatret har hun blandt andet medvirket i succesforestillingerne ”Come Together” og ”Oliver med et tvist”.

Senest har hun været landet rundt med sit eget one-woman-show ”Enebarn”.

Ved koncerten i Aars 10. marts bliver det dog primært som sanger og sangskriver, Annika Aakjær kan opleves i ALFA.

Sammen med sit band vil hun spille de bedste sange fra Annika Aakjærs i alt tre albums, suppleret med toppen-af-poppen-hits samt helt ny musik.

I anledning af kulturuge-afslutningen byder Vesthimmerlands Kommune til lejligheden på et glas bobler inden koncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...