Samarbejdet med Erhverv Væksthimmerland fungerer rigtig godt, fastslår erhvervsrådsformand Albert Veggerby

Ind imellem kan man godt få indtryk af, at det på en række områder knirker lidt med samarbejdet i Vesthimmerland.

Sådan er det imidlertid ikke, når det handler om erhvervsfremme, understregede formanden for Løgstør Erhvervsråd, Albert Veggerby, da han forleden gjorde status på rådets generalforsamling, som blev afholdt hos HMC med deltagelse af cirka 30 lokale erhvervsrepræsentanter.

Albert Veggerby gav tværtimod udtryk for et rigtig godt samarbejde med Erhverv Væksthimmerland, som varetager al vejledning af de lokale virksomheder kombineret med en særlig fokus på iværksættere, som bl. a. støttes af et særligt lokalt mentorkorps.

Lokalt i Løgstør Erhvervsråd har bestyrelsen bl. a. forsøgt sig med at arrangere en fælles julefrokost, både for eksisterende medlemmer samt mulige nye medlemmer, som måske kunne være interesseret i at være en del af erhvervsrådet.

Formålet med en sådan aften var at pleje netværket, få dybere kendskab til hinandens virksomheder og så selvfølgelig bare hygge sig sammen.

- Og det blev en rigtig god aften, som samtidig gav flere nye medlemmer til erhvervsrådet, konstaterede Albert Veggerby.

Erhvervsrådet har også haft planer om at arrangere firmabesøg hos lokale medlemmer af erhvervsrådet, men det har corona-situationen i sagens natur sat en stopper for.

Nyvalgt til bestyrelsen i Løgstør Egnens Erhvervsråd blev Niki Kristensen og Dennis Rasmussen.

Herudover består bestyrelsen af Albert Veggerby (formand), Henrik Christensen (næstformand), Jens Kr. Binderup (kasserer), Klaus H. Frederiksen (sekretær), Lars Madsen, Christian Gregersen, Allan Ritter og Lone B. Frederiksen.

I forlængelse af generalforsamlingen var der foredrag ved René Lund Hansen, der ved siden af sine tillidserhverv i bl.a. Arla Foods bestyrelse driver Kirstinesminde Landbrug på Løgstør-egnen.

René Lund Hansen gav et underholdende og udbytterigt indblik i landbrugets nuværende situation.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...