267.000 kroner blev der indsamlet

AARS: Stafet for Livet i Aars 2019 blev en stor succes. Foruden det økonomiske udbytte til kræftforskning gav stafetten gode muligheder for at tale sammen.

Deltagerne oplevede, at de var en del af noget større i en tryg og varm atmosfære. At de ikke var alene.

Det oplyser formanden for Stafet for Livet i Aars, PernIlle Haurum, i forbindelse med evalueringen af dette års arrangement forleden. Stafetten har tilslutning fra store dele af Vesthimmerland.

Kassereren Henrik Bols Hansen kunne melde om et rekordstort økonomisk overskud på 267.000 kr., som går ubeskåret til forskning i og bekæmpelse af kræft.

I forbindelse med evalueringen blev Stafet for Livet Vesthimmerland 2020 fastsat til lørdag 13. og søndag d14. juni.

- Allerede i oktober starter vi så småt planlægningen af næste års Stafet for Livet, fortæller Pernille Haurum.

- Vi skal vurdere vore aktiviteter, f.eks. taler, underholdning, natbanko , tombola og gudstjeneste i Aars Lystanlæg, som danner alle tiders ramme om de mange aktiviteter. Evalueringen viser, at vi har fat i mange gode tiltag. Den ualmindeligt fine opbakning i form af sponsor-støtte fra lokalsamfundet er en klar forudsætning for det flotte økonomiske resultat. Det samme er de mange frivilliges store arbejdsindsats samt ikke mindst de cirka 1000 deltagere i stafetten, som er hele forudsætningen for arrangementet.

Styregruppen vil gennemgå stafettens enkelte elementer og f.eks. søge at slå på tromme for stafettens madsalg, da mange deltagere i dette års arrangement ikke var klar over, ar de kunne købe mad ved stafetten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...