Skuespilleren optræder som John Mogensen, når det 1. juni går løs med Open Air i Christiansmindeskoven

LØGSTØR: Løgstør Open Air har offentliggjort John Mogensen - nå nej, vent... - Rasmus Bjerg som det første navn til næste års koncert, som afholdes 1. juni i Christiansmindeskoven i Løgstør.

Rasmus Bjergs optræden som John Mogensen sker på baggrund af hans hovedrolle i den anmelderroste film af Ole Bornedal "Så Længe Jeg Lever".

Rasmus Bjerg optrådte i 2018 til et begrænset antal eksklusive koncerter.

Koncerterne blev kæmpe succeser, og de forskellige anmeldere havde svært ved at få armene ned i begejstring over den fest, Rasmus Bjerg skabte på scenerne rundt om i landet.

På baggrund af succesen i 2019 drager Rasmus Bjerg sammen med sit orkester på en større sommerturne i 2019, og Løgstør Open Air er altså et af de steder, som er heldige at få besøg af den musikalske showmand.

- Vi betragter det som lidt af et scoop. Vi ved gennem de forskellige bookingbureauer, at Bjerg og co. er særdeles efterspurgte til den kommende festivalsæson.

- Så vi er stolte over, at de kommer på besøg i Løgstør, lyder det fra Løgstør Open Airs talsmand, Jimmy Støttrup.

Han er sikker på, der nok skal blive fest i Christiansmindeskoven, når tonerne til gamle John Mogensen klassikere som "Så længe jeg lever", "Fut i fejemøget" og "Karl og Ann-Cathrin" med mange flere kommer ud af højtalerne.

Billetsalget til næste års Løgstør Open Air er allerede skudt i gang, og det er lige nu muligt at erhverve sig en billet på www.logstoropenair.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...