Hesselvang i Hvalpsund hold frivillighedsfest

HVALPSUND: En smule sommervarme kan ikke sådan holde beboerne og de frivillige omkring Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund af dansegulvet.

Det blev tydeligt bevist, da friplejehjemmet for nylig inviterede til stor frivillighedsfest - bl. a. for at takke de mange frivillige, som året igennem er med til at gøre dagligdagen mere indholdsrig for hjemmets beboere.

Festens store trækplaster var Richard Ragnvald, og aldrig så snart var Richard Ragnvald begyndt at synge, før dansegulvet på Hesselvang var fyldt.

Beboere, frivillige og personale kunne omtrent synge med på samtlige sange i Ragnvalds repertoire, og det var til langvarige klapsalver, Richard Ragnvald takkede af efter cirka en times optræden.

Tidligere på dagen blev der spillet krolf og stigegolf.

Senere diskede bestyrelsen for Friplejehjemmet op med dejlig grillmad, som bestyrelsesmedlemmerne sammen med husets eget køkken havde fremtryllet, og til dessert vankede der softice til de 72 festdeltagere.

Softice-maskinen var i øvrigt lejet for en hel uge, således at Hesselvang-beboerne kunne nyde dejlige kolde is i sensommervarmen flere dage i træk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...