Genåbnet købmandsbutik i Vegger har indgået samarbejde med PostNord

Borgerne i Vegger har nu igen et posthus i byen, hvor de kan hente og sende deres pakker samt gøre deres øvrige postforretninger. PostNord har nemlig åbnet et posthus hos Min købmand på Aagade.

- Jeg er glad for, at vi igen kan gøre det endnu nemmere for borgerne i Vegger at hente deres pakker fra den stigende nethandel, siger Gordon Dalsgaard, der er distriktschef i PostNord.

I det nye posthus hos Min Købmand kan kunderne hente og sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto til Danmark. Desuden kan man købe pakkeporto i PostNords app eller på PostNords hjemmeside og herefter få printet pakkelabelen nemt og hurtigt på posthuset blot ved at fremvise den QR-kode, man modtager ved købet.

Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er mandag – fredag kl. 7–19 og lørdag–søndag kl. 7–17.

- Vi er glade for nu også at kunne tilbyde vores kunder posthus-funktioner - og for i endnu højere grad at gøre Min Købmand til et omdrejningspunkt i området.

- Det er en god service for vores kunder, at de fremover også vil kunne hente deres pakker sendt med PostNord hos os, siger købmand Laila Hosbond Larsen.

I alt har PostNord omkring 1.600 pakkeudleveringssteder og 1.600 pakkebokse og nærbokse over hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...