To nye film er på vej til Løgstør Bio

LØGSTØR: Den første er Pokémon Detective Pikachu.

Da privatdetektiven Harry Goodman på mystisk vis forsvinder, begiver hans 21-årige søn, Tim, sig ud for at efterforske hvad der er sket. Undervejs støder han på Harrys tidligere Pokémon makker, Detektiv Pikachu. En kvik, hylende morsom og – ikke mindst – charmerende superdetektiv; og da de finder ud af, at Tim som den eneste kan forstå hvad Pikachu siger, slår de sig sammen og begiver sig ud på et hæsblæsende eventyr for at opklare mysteriet om Harrys forsvinden.

I deres færd med at jagte ledetråde gennem de neon-oplyste gader i Ryme City. En moderne storby, hvor mennesker og Pokémon lever side om side, afslører de en sammensværgelse, der kan true harmonien mellem mennesker og Pokémon, og samtidig bringe hele Pokémon universet i fare!

Den anden film er The Hustle, hvor Rebel Wilson og Anne Hathaway spiller to svindlere, der på hver deres måde mestrer kunsten at franarre penge fra mænd, der ikke fortjener bedre.

Den ene samler ædelstene og lever luksuslivet på den franske sydkyst, den anden er en brovten australier, der scorer kontanter på barer over hele verden.

De starter som konkurrenter, men indser at de må samarbejde og bruge deres forskellige talenter, hvis det skal lykkes at storsvindle en naiv tech-milliardær.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...