IDE: Den afdøde musiker foreslog i sin tid at omdanne kirken til kulturhus

SØTTRUP: Når den gamle Søttrup Frimenighedskirke i Hornum i dag er indrettet som kulturhus, tilskrives den nu afdøde fagottist Peter Bastian sin del af æren.

Det var nemlig Peter Bastian, der for nogle år tilbage foreslog Hans Grishauge fra frimenigheden, at kirken kunne omdannes til kulturhus.

Fredag 24. januar må den alsidige musiker, fysiker, forfatter m. m. nøjes med at se til fra sin himmel, når Kulturhus Søttrup danner ramme om et arrangement med afsæt i Peter Bastians sidste bog - Altid Allerede Elsket.

Trio: Between The Lines

Præst Anne Bundgaard Hansen reflekterer i ord over Peter Bastians livskloge bog om relationer mellem mennesker, og nordjyske trio Between The Lines supplerer med musik og sang.

Between the Lines består af Jakob Mygind (sax), Carsten Kær Nielsen (piano) og sangerinde Line Mortensen, sangkonsulent i Vesthimmerlands Kommune.

Trioens musik bevæger sig mellem singer-songwriter-stilen og folk-jazzens kommenterende og legende univers, og sangteksterne kredser.

Præcis som Peter Bastians bog - om det relationelle samspil mellem mennesker.

Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem musikhuset ALFA i Aars og Kulturhus Søttrup, som dermed for første gang arbejder sammen om et koncertarrangement.

Billetter til koncerten kan enten købes via Himmerlandsbilletten.dk, på biblioteket eller i ALFAs billetsalg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...