Borgmester Per Bach Laursen måtte agere stand-in for trængt Morten Østergaard

Også her i 2020 har Aars tænkt sig at bidrage med et klækkeligt beløb til den landsdækkende Knæk Cancer-indsamling.

De foregående to år er der henholdvis blevet indsamlet 350.000 kr. og 580.000 kr. i forbindelse med forskellige lokale Knæk Cancer-events, og også i denne omgang er der et større sekscifret beløb til Kræftens Bekæmpelse med venlig hilsen fra Aars, forlyder dét.

Som en foreløbig kulmination på indsamlingsinitiativet var en flok kimbrere søndag samlet på Aars Stadion med det erklærede mål at danne ”Danmarks største knæk cancer blomst”.

Til formålet var der fremstillet i alt 1.000 sorte og røde paraplyer, som tilsammen dannede en knæk cancer-blomst med en diameter på ca. 100 meter.

Alle paraplyer var sponseret af lokale virksomheder, der til gengæld for sponsoratet har fået deres logo trykt på paraplyerne.

Alle paraplyer sælges efterfølgende for 200 kr. stykket til borgere og virksomheder i Aars og omegn, og alene dette tiltag ventes således at kaste cirka 200.000 kr. af sig til gavn for kræft-sagen.

En af de allerførste, der fik set cancer-blomsten ”sådan lidt fra oven”, var borgmester Per Bach Laursen.

Ledsaget af en erfaren faldskærmsudspringer blev han smidt ud med faldskærm i fire kilometers højde og landede lige midt i knæk cancer-blomsten.

Oprindeligt var det tanken, at det var den nu forhenværende radikale partileder Morten Østergaard, der på denne måde skulle have indtaget Aars fra luften, men han har vist inden for de seneste uger fået rigeligt andet at tænke på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...