Julemandens værksted i Jenle Plantage var der tilbud om forskellige kreative aktiviteter.

JENLE: Trods silende regn mødte i alt 100 deltagere, fordelt på 95 personer og fem hunde, op til søndagens naturarrangement ”Jul i Jenle”. Her kunne børn i alle aldre tage på jagt efter nisser i skoven og blive klogere på, hvorfor nogle nisser har grønne huer og andre røde.

I Julemandens værksted i teltet kunne man fremstille pilestjerner, mosbamser, rudolf-ophæng og pynt til dyrenes juletræ i form af fedtkogler. Disse og mange andre aktiviteter findes der i øvrigt opskrifter til på hjemmesiden Naturekspeditionen.dk, oplyser naturvejleder Karin Winther.

Trods regnen var der skruet op for den afslappede julestemning, godt hjulpet på vej af bål, varm kakao og æbleskiver i bålhytten.

Arrangementet var dette års sidste familiearrangement i regi af Naturstyrelsen og Naturekspeditionen i Vesthimmerland.

- 2018 har igen været rekord år, hvad deltagerantallet angår.

- Der er altid mange deltagere til vores familiearrangementer, så heldigvis har Lars Wachmann, naturvejleder fra Naturstyrelsen, og jeg i år fået hjælp af vores nye korps af Natur Rangere, fortæller Karin Winther.

Ud over at hjælpe til ved søndagens arrangement, var det også Natur Rangerne, der sammen med Lars gravede alle nisserne ned i skoven, hvor de stadig står og indbyder til en hyggelig nissejagt for hele familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...