23 medlemmer var mødt op til generforsamling i borgerforeningen

OVERLADE: Overlade Borgerforening holdt for nylig generalforsamling, hvor salget af den gamle sparekassebygning blev det største emne på generalforsamlingen.

Flere af de fremmødte kritiserede bestyrelsen for den måde, salget af den gamle sparekassebygning var foregået på, men beslutningen blev forsvaret af bestyrelsesmedlem Knud Andersen, der sagde, at man i Overlade kunne frygte et Aggersund scenarie, hvor parkeringspladsen blev fyldt med gamle biler.

I stedet for er bygningen nu solgt til tømrermester Steffen Overgaard, som har brug for den store parkeringsplads til erhvervsmæssigt brug. En af borgerforeningens medlemmer bakkede op om netop dette argument.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Marie Louise Søe Andersen, så bestyrelsen herefter ser således ud: Formand Grethe Ravnborg, næstformand Knud Andersen, Mikkel Elmelund, Anne Lyngaa og Marie Louise Søe Andersen.

På generalforsamlingen kom der et forslag om at få gjort noget ved borgerforeningens legeplads på Mosevej. Der var opbakning til at få genoplivet et gammelt legepladsudvalg under borgerforeningen.

Marie Louise Søe Andersen påtog sig rollen som borgerforeningens repræsentant i udvalget, som nu skal have fundet nogle frivillige ildsjæle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...