Torben Frederiksen blev hyldet forleden på stadion

LØGSTØR: Forleden kunne Løgstør Idrætsforening hylde klubbens nye æresmedlem, Torben Frederiksen.

Det skete på stille og rolig vis på stadionterrassen under førsteholdets hjemmekamp mod Gundersted.

Torben Frederiksen indtrådte i bestyrelsen første gang 1984, og efter konstituering i bestyrelsen som ungdomsformand - til trods for på det tidspunkt ikke at have børn i foreningen.

Foruden at være kasserer han har siden bestridt alle poster i foreningen. Han har således bestridt posten som formand, næstformand, sekretær, menigt medlem og et hav af udvalgsposter, herunder ungdomsudvalget, festudvalget, seniorudvalget.

Han har været træner for ungdomshold, og været aktiv i stort set alle arrangementer i foreningen og er udnævnt til klubbens næsthøjeste udnævnelse, Årets LIFer i 1984, ’95 og ’02. -

- LIF som klub nyder godt at dit engagement, og er som for så mange andre med til at give ham noget. Jeg tillader mig her at drage en parallel til i dag, hvor klubben også har sportslige ambitioner, men endnu mere vægter et socialt godt klub liv og et godt kammeratskab. Han følger stadig flittigt med i LIF, hvad der rører sig og ikke mindst resultaterne for LIF, og engagerer dig i klubbens ve og vel, sagde Chris Hendriksen Severinsen fra Løgstør IF i sin ærestale til Torben Frederiksen.

- Han har været med til at tage mange tunge og lette beslutninger, men alle til glæde og gavn for Løgstør Idrætsforenings virke. Du havde allerede i 1996 12 års hårdt arbejde i LIF’s bestyrelse.

Siden indtrådte han i bestyrelsen for at sikre en helhedsplan for idrætten i Løgstør, som en drivkræfterne bag og et kendte arbejde for Lanternen-projektet.

- Mangt og meget er sagt om dette projekt, men en ting er sikkert, byen og alle der bor og gæster denne, skylder dig en stor tak for din indsats.

- Han har siden sagt til os ”unge bestyrelsesmedlemmer”, herunder også en af sine sønner, at den der ikke handler, laver ingen fejl. Og har været en mentor for arbejdet i Løgstør Idrætsforening. Når du har set muligheder eller faresignaler for LIF, har du din egen måde, fået løst og rettet ind, eller selv lavet arbejdet, og fået kørt foreningen på rette eller nye veje, sluttede Chris Hendriksen Severinsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...