Løbeklubben tæller nu 28 individuelle medlemmer og 50 husstande

VESTER HORNUM: På tærsklen til klubbens fem års-fødselsdag 4. marts kan Vester Hornum Løberne glæde sig over, at der stadig kommer nye motionslystne til.

Løbeklubben tæller nu 28 individuelle medlemmer og 50 husstande, og det er ny rekord, fremgik det af årets generalforsamling, som blev afholdt i Vester Hornum Hallen med i alt 32 fremmødte.

Med til historien hører også, at mange af medlemmerne er særdeles aktive.

Det kom i 2018 bl. a. til udtryk i Beaute Pacifique-kvindeløbet i Hadsund hvor Vester Hornum Løberne med 58 deltagere markerede sig som løbets største tilmeldte hold.

På valg til bestyrelsen var Mai-Britt Frimor og Poul Jørgensen. De blev begge genvalgt uden modkandidater.

Under eventuelt præsenterede bestyrelsen et oplæg til, hvordan træningen i fremtiden kan tilrettelægges, så den endnu bedre tilpasses de forskellige medlemmers behov og ønsker. Forslaget går på at lave et særligt ”Iform-hold”, hvor motion kombineret med det hyggelige samvær er vigtigt.

Dertil kommer en ”Tempogruppe” for de, som gerne vil have lidt mere fart i skoene.

- Oplægget blev generelt modtaget positivt og drøftet blandt de fremmødte, vurderer formand for Vester Hornum Løberne, Inge M. Jensen.

Som afslutning på generalforsamlingen blev der serveret kaffe, oste- og rullepølsemadder - og til slut hjemmebagt kringle og chokoladekage, så nu er der nok lige lidt ekstra kalorier, der skal løbes væk...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...