Aksel Gaardsted Christiansen er ny chef i afdelingen for entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen

AARS: Medarbejderne på afdelingen for Entreprenør- og Landbrugsmaskinuddannelsen mødte efter sommerferien ind til et nyt ansigt bag skrivebordet på chefkontoret, nemlig Aksel Gaardsted Christiansens – tidligere falckredder med masser af livserfaring og en baggrund indenfor salg og ledelse i maskinbranchen.

Uddannelseschefen, som nu står i spidsen for landets førende uddannelse til entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, går til den nye opgave med lige dele entusiasme, krum hals og ydmyghed og med et stort ønske om at få sin brede erfaring inden for ledelse, maskiner og mellemmenneskelige relationer til at gå op i en højere enhed i ny uddannelsesmæssig kontekst.

44-årige Aksel Gaardsted Christiansen er fra Viborg og har tidligere arbejdet 13 år som falckredder – af ham betegnet som ”verdens bedste job”. Det var også et job, som senere skulle bringe ham til en lederstilling og -uddannelse i Region Midtjylland. I 2016 skiftede han imidlertid menneskearbejdet ud med maskiner, da han i en periode arbejdede med salg og ledelse ved hhv. Scantruck, Jysk Maskincenter Randers og senest som daglig leder ved HCP Maskincenter.

I år tog han så endnu et radikalt jobskifte for nu at gøre karriere i uddannelsessektoren, da han fra august 2019 sagde ja til stillingen som ny uddannelseschef ved Entreprenør- og Landbrugsmaskinuddannelsen på Erhvervsskolerne Aars.

- Jeg ser det her job som en fantastisk mulighed for at kombinere min faglige viden inden for maskiner og teknik med min erfaring indenfor lederskab og min passion for menneskearbejdet – en virkelig spændende gryderet i mine øjne, fortæller Aksel Gaardsted Christiansen i en pressemeddelelse.

Med sin brede erhvervserfaring i rygsækken kommer han naturligvis med nye tanker og idéer, men han går samtidigt også meget ydmygt til opgaven.

- Jeg har mødt en stab af medarbejdere her på stedet, som er utroligt dedikerede og dygtige til deres arbejde. Det har virkelig været en fornøjelse at komme til en arbejdsplads med så fagligt kompetente medarbejdere. Det har jeg kæmpestor respekt for, fortæller han.

Han kendte allerede en del til Erhvervsskolerne Aars i forvejen, da han som leder i maskinbranchen har haft både lærlinge i uddannelsesforløb og medarbejdere på efteruddannelse der.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...