Marianne Helstrup og kunstnerkollegaen Erik Linow udstiller i Galleri Himmerland frem til 1. august

GATTEN: Den ene af de to udstillere, Marianne Helstrup, vil søndag selv være til stede, når Galleri Himmerland i Gatten åbner en ny særudstilling med værker af Marianne Helstrup og kunstnerkollegaen Erik Linow. Særudstillingen kan ses i galleriet i Gatten frem til 1. august.

”The color(e)scape” har Marianne Helstrup valgt at kalde sin del af udstillingen.

Marianne Helstrup arbejder oftest med naturen. Hendes penselstrøg er både spontane og energiske - og udtrykket er abstrakt og impressionistisk.

Håbet er, at værkerne kan inspirere dem, der ser hendes arbejder, til at se mere omhyggeligt på verden omkring os og tage bedre vare på naturen.

Temaet for Erik Linows udstilling i Gatten er blomsterdrømme og ”phantastiske figurer”.

Erik Linow er til daglig ansat som organist og korleder i en folkekirke i Vejle, men har som kunstner deltaget i mange censurerede udstillinger, og har gennem de seneste tre år også udstillet i Galleri Himmerland.

I de seneste par år har han med stor fornøjelse bl.a. malet blomsterbilleder, men han er til stadighed også optaget af menneskefiguren. Ikke det atletiske menneske, men det særegne og karakteristiske i en lidt parodierende fremtoning. ”Phantastiske figurer”, som Erik Linow selv kalder dem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...