Produktionen til dette års julesnaps er startet i Løgstør

LØGSTØR: Det kræver tid, at lave en god kryddersnaps. Så folkene bag kryddersnapsene i Snapseriet på Limfjordsmuseet i Løgstør er i gang med at starte arbejdet med den kommende juls kryddersnap op i baghuset på Limfjordsmuseet i Løgstør.

Denne gang er ingrediensen hunderosen, som findes i store mængder langs Frederik d. VII’s Kanal i Løgstør.

Bærrene fra hunderosen kommes i økologisk Basis Snaps, hvorefter den skal lagre her, til efteråret. Herefter sendes den til Spritfabrikkerne, hvor den filtres og fortyndes og smagen afpasses, inden den kommes på glas og vender tilbage til Snapseriet på Limfjordsmuseet.

Produktionen er den samme som sidste år, hvor der blev lavet 500 glas med kryddersnapsen, så der bliver noget at glæde sig til, når tiden er moden til smagsprøver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...