Per Bang Ryberg skal varetage områdets erhvervskunders interesser

LØGSTØR: Per Bang Ryberg (33) tiltrådte som ny erhvervskundechef i Spar Nord Vesthimmerland fra 1. marts, hvor han fremover skal varetage områdets erhvervskunders interesser. Med sig har han 13 års erfaring i banksektoren – heraf 10 år med ledelse.

Som ny erhvervskundechef får Per Bang Ryberg ansvaret for erhvervskunderne i Spar Nord Vesthimmerland, der omfatter både Spar Nord Løgstør og Spar Nord Aars. Tilsammen beskæftiger de to afdelinger 30 medarbejdere, heraf ni i erhverv og afdelingerne betjener mere end 14.000 kunder.

- Jeg ser frem til at tage aktiv del i samarbejdet med Spar Nord Vesthimmerlands erhvervskunder, og sammen med mine kolleger bidrage til at styrke deres forretninger og finansielle setup, siger Per Bang Ryberg i en pressemeddelelse.

Med sig har han en erfaring som souschef i Spar Nord Skive, hvor han blandt andet har haft ansvaret for drift, personaleansvar og egen portefølje af erhvervskunder. Forinden da var han en del af Sparbank i Skive, som blev fusioneret med Spar Nord.

Privat bor han i Tastum med sin bedre halvdel Linette. Fritidsinteressen har altid været håndbold og ved siden af bankkarrieren spiller Per Bang Ryberg på første divisionsholdet for Stoholm Håndbold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...