Smil, dans, musik og socialt samvær er kommet for at blive på Livø

LIVØ: Op mod 60 livsglade og danselystne mennesker lagde i weekenden vejen forbi Livø til danseweekend med dans, musik, mad og socialt samvær.

Initiativtagerne stammer fra forskellige danseglade foreninger rundt i Jylland – balsalsdansene og de latin-amerikanske danse.

Deltagere i en meget bred aldersgruppe blev indkvarteret i de smukke gamle hvide palæagtige villaer på Livø, og kirken blev det vanlige mødested i forbindelse med aftensmåltid og de to fester fredag og lørdag aften.

To professionelle danseinstruktører sørgede hele lørdagen for, at deltagerne havde mulighed for at få lært sig såvel grundtrin som mere sammenhængende dans i en række kendte danse.

Formanden for foreningen i projektperioden, Gitte Vall, fortalte, at med den succes, weekenden har resulteret i, så er hun overbevist om, at der er skabt en tradition med en årlig danseweekend på Livø.

- Rammerne er perfekte, og der er plads til 3-400 deltagere, hvilket vi vel nok vil kunne nå fremadrettet med en god indsats, fortalte Gitte Vall.

Som afslutning på danseweekenden holdt foreningen ’Danseweekend på Livø’ sin stiftende generalforsamling og valgte ny bestyrelse.

Bestyrelsen består af: Gitte Vall, Bo Christensen, Per Frederiksen, Joachim Schade og Mette Strauss.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...