UNDER FORANDRING: Bladhuset vil fortsat været fuldt til stede i området - både redaktionelt og salgsmæssigt - og Vest

LØGSTØR: Nordjyske Medier lukker i dag sit fysiske kontor, Blekingevej 13 i Løgstør.

Men bladhuset vil fortsat være fuldt til stede i området - både redaktionelt og salgsmæssigt.

Og du kan stadig hente et eksemplarer af Vesthimmerlands Folkeblad på udgivelsesdagen.

Derfor lukker kontoret

Medieverdenen er under forandring, hvilket betyder, at en række mediehuse de seneste år har skullet lave omstruktureringer og tilpasse sig nye tider.

Her er Nordjyske Medier ikke gået ram forbi.

Bladhuset står blandt andet bag udgivelsen af Vesthimmerlands Folkeblad, en række andre lokale ugeaviser, Nordjyske Stiftstidende, lokale websites, nordjyske.dk og radiostationerne ANR og Radio Nordjyske.

Nordjyske Medier, der desuden står stærkt inden for tryksager, går efter at optimere lokationer og kontorer rundt i Nordjylland.

Hent Folkebladet i Brugsen

- På den baggrund har vi besluttet at lukke vores kontor i Løgstør, fortæller Martin Linnemann Krogh, salgschef hos Nordjyske Medier.

- Trafikken på kontoret har de seneste år været for nedadgående.

Tidligere indleverede mange annoncører deres annoncemateriale fysisk, men det foregår næsten udelukkende via mails i dag.

- Derudover har kontoret primært været brugt af nogle trofaste læsere, der har hentet et dugfrisk eksemplar af Vesthimmerlands Folkeblad, når det er udkommet.

- Her har vi sikret, at de nu i stedet kan afhente et eksemplar i Super Brugsen i Løgstør, hvor der opstilles standere med gratis eksemplarer af Vesthimmerlands Folkeblad.

Kundebesøg

- Desuden vil vores erfarne og kendte mediakonsulent, bo Eskildsen, naturligvis fortsat besøge vores mange trofaste kunder, ligesom vi redaktionelt også har fokus på fortsat at levere gode historier fra området.

- Vi har bestemt ingen planer om at lukke Vesthimmerlands Folkeblad eller på nogen måde nedprioritere indsatsen i området.

- Derfor er jeg også helt overbevist om, at hverken læsere eller kunder vil kunne mærke, at vi ikke har et fysisk kontor i Løgstør.

- Tværtimod kan vi nu bruge vores ressourcer på at styrke vores produkter til glæde for både kunder og læsere, lover Martin Linnemann Krogh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...