Blue Corner i Løgstør genåbner for en enkelt aften - Skal du/I med?

LØGSTØR: Man ved, man er fra Løgstør, når...

Sådan lød det i efteråret i et opslag på facebook fra SFs Theresa Berg Andersen, hvor løgstørianere kunne dele minder om det, der var de gode gamle dage i Limfjordsbyen.

Mange hundrede nuværende og tidligere løgstørianer kommenterede opslaget og lod minderne vælte frem fra en svunden tid.

Men især én ting poppede dog igen og igen op i kommentarerne: minderne om de sjove øjeblikke på det forlængst lukkede diskotek Blue Corner i Torvegade.

- Derfor slog det os i idrætsforeningen, at det måske kunne være noget at lave et mindebal på Blue Corner, siger formanden for idrætsforeningen, Chris Severinsen, som sammen med de nuværende ejere af bygningen, Keld Kronborg og Henrik Sloth, kastede sig over idéen, som nu er mundet ud i 80’er fest på Blue Corner.

Diskoteket lå dengang på 1. sal, mens der var beværtning i stueetagen.

I stueetagen er der i dag pizzaria - og det gamle diskotek står tomt.

Men fredag 8. marts vækkes det hele til live.

- Datoen er klar, så det er bare med at finde Ball-trøjerne, snow-washed jeans’ene og sejlerskoene frem og sætte Rick Ashley på anlægget, siger Chris Severinsen, der glæder sig til en aften med ævle-bævle og rom & cola fra barskabet. For det var den sikre opskrift på en fest i 80erne.

- Vi synes, det kunne være sjovt - i nostalgiens tegn - at åbne Blue Corner for en aften, hvor man har mulighed for at feste med alle gutterne og gutinderne fra dengang, hvor sneen stod til tagrenderne, og Nena sang om 99 Luftballons, siger Chris Severinsen.

Han lægger ikke skjul på, at mindeballet - også - er en mulighed for at lave lidt penge til idrætsforeningens slunkne pengekasse.

- Der er plads til et par hundrede gæster, og bliver der fyldt ud, så tror jeg på, at vi kan lave et overskud på 10.000 kr. til idrætsforeningens kasse, siger han.

Alle detaljerne er endnu ikke på plads, men Chris Severinsen fortæller, at idrætsforeningen blandt andet håber på, at det bliver muligt at få fat i nogle af dem, der serverede i baren og vendte vinylpladerne dengang.

- Vi har haft følere ude og håber virkelig på, at vi kan lokke dem på banen igen.

Normalt er aldersgrænsen for at komme ind på diskotek 18 år, men denne aften hedder aldersgrænsen 26 år.

- Man skal nemlig være mindst 26 år gammel for at kunne huske Blue Corner, forklarer Chris Severinsen.

Det kommer til at koste 50 kroner at komme ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...