Afsluttede i december sin fagprøve på EUC Nordvest i Thisted

NÆSBORG: Forleden kunne EUC Nordvest i Thisted for første gang sende en hovedforløbselev fra EUD og EUX Business op til fagprøve.

Teresa Sofie Kristine Jensen fra Næsborg ved Løgstør afsluttede sin fagprøve inden for Kontor - Administration med et meget tilfredsstillende resultat.

Teresa Sofie Kristine Jensen har læreplads på Hjorthøjgård ved Fjerritslev, og her mangler hun fortsat cirka en måneds læretid, inden hun ved udgangen af januar er udlært.

At man kan tage den fulde uddannelse inden for henholdsvis Kontor - Administration samt Salgsassistent på EUC Nordvest er forholdsvis nyt, idet det først var i august 2017, at skolen fik hovedforløbene med i uddannelsespaletten. Et tilbud, der er blevet taget godt imod lokalt.

- Vi har i øjeblikket 19 elever i gang på hovedforløbet for Kontor - Administration og ni elever på Salgsassistent. Det er en meget flot tilslutning, når man tænker på, hvor kort tid vi har udbudt hovedforløbene, og det beviser, at der har været et behov for, at man kan tage disse hovedforløb lokalt, lyder det fra afdelingsleder Anne Mose fra EUD og EUX Business på EUC Nordvest.

Ifølge afdelingslederen er det gået ganske problemfrit at få koblet den sidste del af uddannelsen på.

- Vi har nogle dygtige og meget engagerede elever, der har klaret sig flot hele vejen igennem, og som har fået flotte karakterer både i de obligatoriske fag og i deres valgfag. Og også praktikvirksomhederne har været meget positive. De er meget engagerede og vil rigtig gerne mødes med os og have en løbende dialog gennem hele uddannelsesforløbet. Jo mere de ved om, hvad eleverne lærer under deres skoleophold, jo bedre kan de tilpasse arbejdsopgaverne hertil, så eleverne også får mulighed for at prøve teorien af i praksis. Det er således en stor styrke – både for os som skole og for eleverne – når der er tæt kontakt mellem virksomhed og skole, så det samarbejde kommer vi uden tvivl til at fastholde og udbygge fremover, erklærer Anne Mose.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...